Persoonlijke urn voor Borzoi-hond, met gravure en reliëf voor as.

 129,95

Neem afscheid van uw geliefde hond met onze unieke, gepersonaliseerde urnen. Verkrijgbaar in bijna 40 hondenrassen, bieden wij een eerbetoon dat de herinnering aan uw trouwe vriend levend houdt. Geef ons de naam, geboortedatum en overlijdensdatum van uw hond, en wij graveren het op de urn, zodat het een uniek aandenken wordt. Gemaakt van duurzaam berkenhout, met een prachtig bronzen bas-reliëf en een decoratieve krans, straalt deze urn tijdloze elegantie uit. De urn is geschikt voor honden tot 95 kg en biedt een liefdevolle plek voor hun laatste rustplaats. Laat de liefde voor uw hond voortleven met deze bijzondere urn.

High Price Product Image
Persoonlijke urn voor Borzoi-hond, met gravure en reliëf voor as.  129,95

Neem afscheid van uw geliefde Borzoi-hond met een persoonlijke urn die een blijvende herinnering biedt. Deze urn is speciaal ontworpen om de unieke band tussen u en uw trouwe viervoeter te eren.

Persoonlijke urn voor uw Borzoi

Onze urn is volledig gepersonaliseerd. Geef ons de naam van uw hond, de geboortedatum en de datum van overlijden, en wij graveren deze gegevens op de urn. U kunt ook de tekst aanpassen naar uw wens, zodat het een unieke herinnering wordt die perfect bij uw Borzoi past.

Hoogwaardige materialen en afwerking

De urn is vervaardigd uit duurzaam berkenhout en is voorzien van messing handgrepen en een afneembare deksel. De decoraties in de vorm van een krans geven de urn een elegante uitstraling. Let op: de deksel heeft geen sluitmechanisme, dus om de urn permanent te sluiten, dient de deksel te worden gelijmd.

Gedetailleerd reliëf van uw Borzoi

De urn is versierd met een prachtig bas-reliëf van een Borzoi, vervaardigd met oog voor detail. Dit maakt de urn niet alleen een functioneel voorwerp, maar ook een kunstwerk dat de schoonheid van uw hond weerspiegelt.

Afmetingen en capaciteit

De externe afmetingen van de urn zijn 21 x 29 x 22 cm, terwijl de interne afmetingen 14 x 21 x 15.5 cm zijn. Deze urn heeft een capaciteit die geschikt is voor dieren tot 95 kg, waardoor het een ideale keuze is voor uw Borzoi.

Een tijdloze herinnering

Met zijn klassieke stijl is deze urn een tijdloos eerbetoon aan uw geliefde hond. Het biedt een plek waar uw Borzoi voor altijd omringd zal zijn door liefde en herinneringen.

Neem vandaag nog de stap om een persoonlijke urn voor uw Borzoi-hond te bestellen en geef uw trouwe vriend een eerbetoon dat nooit vergeten zal worden.

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte