Persoonlijke urn voor Rottweiler as met gravure en reliëf

 129,95

Op de moeilijkste dag willen we je helpen om afscheid te nemen van je geliefde hond. Ontdek onze unieke collectie urnen, speciaal ontworpen voor bijna 40 hondenrassen. Deze urn van duurzaam berkenhout is gepersonaliseerd met de naam van je hond en belangrijke data, prachtig gegraveerd voor een blijvende herinnering. Met elegante messing handvatten en een decoratieve krans, biedt deze urn een tijdloze uitstraling. De gedetailleerde bas-reliëf van je hond maakt het geheel compleet. Een liefdevol eerbetoon dat je viervoeter voor altijd omarmt. Geschikt voor honden tot 95 kg.

High Price Product Image
Persoonlijke urn voor Rottweiler as met gravure en reliëf  129,95

Neem afscheid van uw geliefde Rottweiler met een persoonlijke urn die een blijvende herinnering biedt. Deze unieke urn is speciaal ontworpen om de liefde en herinneringen aan uw trouwe viervoeter te eren.

Persoonlijke urn voor uw Rottweiler

Onze persoonlijke urn voor Rottweilers is meer dan alleen een urn; het is een eerbetoon aan de bijzondere band die u met uw hond had. U kunt de urn laten graveren met de naam van uw Rottweiler, de geboortedatum en de datum van overlijden. Dit maakt elke urn uniek en speciaal, zodat u altijd een tastbare herinnering bij zich heeft.

Hoogwaardige materialen en afwerking

Deze urn is vervaardigd uit duurzaam berkenhout en is voorzien van elegante messing handgrepen. De urn heeft een afneembare deksel en is versierd met een prachtig reliëf in de vorm van een krans. Het deksel heeft geen sluiting, maar kan permanent worden afgesloten door het te lijmen. Het bas-reliëf van de Rottweiler is met grote zorg en aandacht voor detail gemaakt, zodat het de kenmerken van dit prachtige ras perfect weergeeft.

Tijdloos ontwerp

Met zijn klassieke stijl is deze urn tijdloos en past hij in elk interieur. Het is een prachtige manier om de liefde voor uw Rottweiler voor altijd te bewaren. De externe afmetingen van de urn zijn 21 x 29 x 22 cm, met interne afmetingen van 14 x 21 x 15.5 cm. De urn heeft een capaciteit die geschikt is voor dieren tot 95 kg.

Een blijvende herinnering

Met deze persoonlijke urn zorgt u ervoor dat uw Rottweiler omringd blijft door liefde, zelfs na zijn of haar overlijden. Het gebruik van hoogwaardige materialen, gecombineerd met een uniek ontwerp, maakt deze urn tot een waardevol aandenken.

Neem vandaag nog de stap om een persoonlijke urn voor uw Rottweiler te bestellen en geef uw geliefde hond de eer die hij of zij verdient. Klik op de knop hieronder om uw urn te personaliseren!

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte