Weimaraner urn – gepersonaliseerde urn met gravure en reliëf voor hondenas

 129,95

Neem afscheid van uw geliefde hond met onze unieke, gepersonaliseerde urnen. Verkrijgbaar in bijna 40 hondenrassen, bieden wij een eerbetoon dat de herinnering aan uw trouwe vriend levend houdt. Geef ons de naam, geboortedatum en overlijdensdatum van uw hond, en wij graveren het op de urn, zodat het een uniek aandenken wordt. Gemaakt van duurzaam berkenhout, met een prachtig bronzen bas-reliëf en een decoratieve krans, straalt deze urn tijdloze elegantie uit. De urn is geschikt voor honden tot 95 kg en biedt een liefdevolle plek voor hun laatste rustplaats. Laat de liefde voor uw hond voortleven met deze bijzondere urn.

High Price Product Image
Weimaraner urn - gepersonaliseerde urn met gravure en reliëf voor hondenas  129,95

Neem afscheid van uw geliefde Weimaraner met onze prachtige gepersonaliseerde urn. In deze moeilijke tijd willen wij u helpen om een blijvende herinnering te creëren aan uw trouwe viervoeter. Onze urnen zijn speciaal ontworpen voor bijna 40 hondenrassen, waaronder de Weimaraner, en bieden een unieke manier om uw liefde en herinneringen te eren.

Persoonlijke gravure voor een unieke herinnering

Onze Weimaraner urn kan volledig gepersonaliseerd worden. Geef ons de naam van uw hond, de geboortedatum en de datum van overlijden, en wij zorgen voor een mooie gravure. U kunt ook de tekst aanpassen, zodat deze perfect aansluit bij uw wensen en herinneringen.

Duurzaam en elegant ontwerp

Deze urn is vervaardigd uit hoogwaardig berkenhout en is ontworpen om een leven lang mee te gaan. Met elegante messing handgrepen en een afneembare deksel, biedt de urn niet alleen functionaliteit maar ook een tijdloze uitstraling. De deksel kan eenvoudig worden verlijmd om de urn permanent te sluiten.

Details die er toe doen

De Weimaraner bas-reliëf op de urn is met grote zorg en aandacht voor detail vervaardigd, zodat het de unieke kenmerken van dit prachtige ras weerspiegelt. De klassieke stijl van de urn zorgt ervoor dat deze een waardevolle aanvulling is op uw interieur, terwijl het tegelijkertijd een eerbetoon is aan uw geliefde hond.

Specificaties van de urn

  • Externe afmetingen: 21 x 29 x 22 cm
  • Interne afmetingen: 14 x 21 x 15.5 cm
  • Capaciteit: Geschikt voor dieren tot 95 kg
  • Materiaal: Massief berkenhout, berken multiplex; het hondenbeeld is gemaakt van koudgegoten brons

Geef uw Weimaraner de eer die hij of zij verdient met deze prachtige urn. Creëer een blijvende herinnering en houd de liefde voor altijd levend. Bestel vandaag nog uw gepersonaliseerde Weimaraner urn en laat ons u helpen bij het creëren van een unieke herdenkingsplek voor uw trouwe vriend.

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte