Persoonlijke houten urn voor American Staffordshire Terrier met beeldje

 146,95

Zoek je een liefdevolle laatste rustplaats voor je trouwe viervoeter? Deze handgemaakte urn van berkenhout biedt een stijlvolle en warme omhelzing voor je hond. Met een elegant ontwerp en prachtige kransen, is de urn versierd met een charmante zittende hond van hoogwaardige epoxyhars, die een unieke uitstraling geeft. Personaliseer de urn met de naam, geboortedatum en overlijdensdatum van je huisdier, en voeg een korte quote toe voor een bijzonder aandenken. Met afmetingen van 21 x 29 x 11 cm is deze urn geschikt voor dieren tot 45 kg. Een prachtig eerbetoon dat ook een sfeervolle decoratie in je huis zal zijn.

High Price Product Image
Persoonlijke houten urn voor American Staffordshire Terrier met beeldje  146,95

Op zoek naar een bijzondere en liefdevolle laatste rustplaats voor uw American Staffordshire Terrier? Deze persoonlijke houten urn biedt een prachtige manier om de herinnering aan uw trouwe viervoeter te eren en te bewaren.

Handgemaakt van hoogwaardige materialen

Deze urn is met zorg vervaardigd uit berkenhout en heeft een klassiek ontwerp dat perfect past in elk interieur. De esthetische kransen rondom de urn voegen een extra vleugje elegantie toe, waardoor het niet alleen een rustplaats is, maar ook een stijlvolle decoratie voor uw huis.

Uniek beeldje van uw viervoeter

De urn is voorzien van een charmant beeldje van een zittende hond, gemaakt van hoogwaardige epoxyhars. Dit beeldje is stevig bevestigd op de deksel van de urn en geeft het geheel een unieke uitstraling. Het lijkt op een bronzen standbeeld, maar is veel lichter en betaalbaarder, waardoor het een geweldige keuze is voor elke hondenliefhebber.

Persoonlijke gravure voor een blijvende herinnering

Maak deze urn nog specialer door deze te personaliseren. Geef ons de naam van uw huisdier, de geboortedatum en overlijdensdatum, en eventueel een korte quote. Wij graveren deze gegevens op een houten plaquette en bevestigen deze op de urn, zodat u een uniek aandenken heeft aan uw geliefde American Staffordshire Terrier.

Afmetingen en capaciteit

De externe afmetingen van de urn zijn 21 x 29 x 11 cm, met interne afmetingen van 14 x 21 x 5.5 cm. De urn heeft een capaciteit die geschikt is voor dieren tot 45 kg, waardoor het een ideale keuze is voor uw trouwe vriend.

Een eerbetoon aan uw trouwe vriend

Met deze persoonlijke houten urn creƫert u een liefdevolle en stijlvolle plek voor de herinneringen aan uw American Staffordshire Terrier. Het is een eerbetoon dat de band tussen u en uw huisdier voor altijd zal blijven bestaan.

Wacht niet langer en geef uw viervoeter de eer die hij of zij verdient. Bestel vandaag nog uw persoonlijke houten urn!

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte