Houten urn voor Bull Terrier as, met hondenkop en stijlvolle afwerking

 344,95

Zoekt u een liefdevolle laatste rustplaats voor uw trouwe viervoeter? Deze handgemaakte urn van berkenhout biedt een stijlvolle en elegante oplossing. Met een klassiek ontwerp, versierd met esthetische kransen en handige messing handgrepen, is deze urn een prachtig eerbetoon. De charmante beeldhouwwerk van een grote hondenkop, vervaardigd uit hoogwaardige epoxyhars, voegt een unieke flair toe en maakt de urn tot een bijzondere decoratie in uw huis. Personaliseer de urn met de naam en data van uw huisdier voor een uniek aandenken. Een liefdevolle herinnering die een leven lang meegaat.

High Price Product Image
Houten urn voor Bull Terrier as, met hondenkop en stijlvolle afwerking  344,95

Op zoek naar een waardige en stijlvolle rustplaats voor uw Bull Terrier? Deze houten urn biedt een liefdevolle en blijvende herinnering aan uw trouwe viervoeter.

Handgemaakt van hoogwaardig berkenhout

Deze urn is met zorg vervaardigd uit massief berkenhout en heeft een tijdloos ontwerp. De esthetische kransen rondom de urn voegen een extra dimensie toe aan de uitstraling, waardoor het een prachtig eerbetoon is aan uw geliefde hond.

Elegante hondenkop als decoratie

De urn is voorzien van een elegante statuette in de vorm van een grote hondenkop, gemaakt van hoogwaardig epoxyhars. Deze charmante toevoeging is stevig bevestigd aan de basis van de urn en geeft het geheel een unieke uitstraling. Het maakt de urn niet alleen een mooie rustplaats, maar ook een bijzondere decoratie voor uw huis.

Persoonlijke gravure voor een uniek aandenken

Maak deze urn nog specialer door het personaliseren ervan. Geef ons de naam van uw huisdier, de geboortedatum en de datum van overlijden door, en wij graveren deze gegevens op een houten plaquette die op de urn wordt geplaatst. Zo creƫert u een uniek aandenken aan uw harige vriend.

Ruimte voor de as van uw Bull Terrier

De urn heeft een capaciteit die voldoende is voor de as van dieren tot 285 kg. De externe afmetingen zijn als volgt:

  • Hoogte: 28 cm
  • Breedte: 30 cm
  • Diepte: 26 cm
  • Lengte van de basis: 40 cm

De interne afmetingen zijn:

  • Hoogte: 22.5 cm
  • Breedte: 18.5 cm
  • Diepte: 24 cm

Een blijvende herinnering

Met deze houten urn voor uw Bull Terrier creƫert u een liefdevolle en stijlvolle plek voor de as van uw trouwe vriend. Het gebruik van hoogwaardige materialen zorgt ervoor dat deze urn niet alleen een eerbetoon is, maar ook een prachtig decoratief stuk in uw huis.

Wacht niet langer en geef uw Bull Terrier de eer die hij of zij verdient. Bestel vandaag nog deze prachtige urn en maak het een blijvende herinnering!

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte