Urn met gravure en sculptuur van American Staffordshire Terrier

 209,95

Persoonlijke hondenurn met sculptuur en gegraveerde naam, datum en citaat. Deze handgemaakte houten urn is een eerbetoon aan uw geliefde huisdier, gepersonaliseerd met een unieke boodschap, de naam en de geboorte- en sterfdatum van uw hond. De realistische figuren zijn vervaardigd uit koudgegoten brons en met veel aandacht voor detail gemaakt. De urn is van berkenhout, duurzaam en elegant, met een gouden plaat voor de gravure. Met een afmeting van 16x16x11 cm biedt deze urn een tijdloze manier om de herinnering aan uw trouwe vriend te bewaren. Geef ons de details en wij creëren een blijvende herinnering die uw liefde voor altijd weerspiegelt.

High Price Product Image
Urn met gravure en sculptuur van American Staffordshire Terrier  209,95

Neem een eerbetoon aan uw geliefde American Staffordshire Terrier met onze unieke urn, voorzien van een prachtige sculptuur en persoonlijke gravure. Deze handgemaakte urn biedt een stijlvolle en respectvolle manier om de herinnering aan uw trouwe viervoeter te bewaren.

Handgemaakte urn van hoogwaardige materialen

Onze urn is vervaardigd uit duurzaam berkenhout, wat zorgt voor een lange levensduur. De urn is afgewerkt met een elegante sluiting en een goudkleurig plaatje met zwarte gravure, waardoor het een verfijnde uitstraling heeft. De onderkant van de urn is voorzien van vilten ringen om krassen op uw meubels te voorkomen tijdens het transport.

Persoonlijke gravure en sculptuur

Deze urn kan volledig gepersonaliseerd worden. Stuur ons de naam van uw hond, de geboortedatum en de datum van overlijden, en wij zorgen voor een mooie gravure. Daarnaast is de sculptuur van uw American Staffordshire Terrier gemaakt van koudgegoten brons, wat zorgt voor een realistische en gedetailleerde weergave van uw huisdier.

Afmetingen en gebruik

De externe afmetingen van de urn zijn 16x16x11 cm, terwijl de interne afmetingen 14x14x8 cm zijn. Let op dat de sculptuur zwaarder is dan de urn zelf; wees voorzichtig bij het openen om schade te voorkomen. De urn is niet afgesloten, zodat u gemakkelijk de as van uw huisdier kunt plaatsen.

Een blijvende herinnering

Met deze urn creëert u een blijvende herinnering aan uw geliefde American Staffordshire Terrier. Het klassieke ontwerp maakt het een tijdloos stuk dat een speciale plek in uw huis kan innemen.

Neem vandaag nog de stap om een eerbetoon te creëren aan uw trouwe vriend. Bestel nu uw gepersonaliseerde urn en houd de herinnering aan uw American Staffordshire Terrier levend!

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte