Basset Hound urn met gravure en sculptuur, handgemaakt kunstwerk

 209,95

Persoonlijke hondenurn met sculptuur en gegraveerde naam, datum en citaat. Deze handgemaakte houten urn is een eerbetoon aan uw geliefde viervoeter, gepersonaliseerd met een unieke boodschap, naam en data. De realistische figuren zijn vervaardigd uit koudgegoten brons, met oog voor detail en karakteristieke kenmerken van uw hond. Geef ons de gegevens door en wij creëren een blijvende herinnering. De urn is gemaakt van duurzaam berkenhout en heeft een elegante sluiting met een gouden plaatje. Met een tijdloos ontwerp is deze urn een prachtig aandenken dat uw liefde voor altijd zal uitstralen.

High Price Product Image
Basset Hound urn met gravure en sculptuur, handgemaakt kunstwerk  209,95

Neem afscheid van uw geliefde Basset Hound met onze handgemaakte urn, een prachtig kunstwerk dat een blijvende herinnering biedt aan uw trouwe vriend. Deze urn is niet alleen functioneel, maar ook een eerbetoon aan de unieke persoonlijkheid van uw huisdier.

Persoonlijke urn voor uw Basset Hound

Onze Basset Hound urn is vervaardigd uit hoogwaardig berkenhout en biedt een duurzame en elegante oplossing voor het bewaren van de as van uw huisdier. De urn kan gepersonaliseerd worden met de naam van uw hond, de geboortedatum en de datum van overlijden, evenals een speciale gedenkzin die u zelf kunt kiezen.

Unieke sculptuur en gravure

De urn wordt vergezeld door een realistische sculptuur van uw Basset Hound, gemaakt van koudgegoten brons. Deze handgemaakte figuur is met veel aandacht voor detail vervaardigd en weerspiegelt de kenmerkende eigenschappen van het ras. De combinatie van de urn en de sculptuur maakt dit tot een uniek en persoonlijk aandenken.

Afmetingen en ontwerp

De externe afmetingen van de urn zijn 16x16x11 cm, terwijl de interne afmetingen 14x14x8 cm zijn. De urn is voorzien van een elegante sluiting en een goudkleurig plaatje met zwarte gravure. De onderkant van de urn is afgewerkt met vilten ringen om krassen op meubels tijdens het transport te voorkomen.

Veiligheid en zorgvuldigheid

Bij het openen van de urn is het belangrijk om voorzichtig te zijn. De sculptuur is zwaarder dan de urn zelf, dus zorg ervoor dat u de figuur goed vasthoudt om schade te voorkomen. De deksel van de urn is niet verzegeld, wat het gemakkelijk maakt om de as van uw huisdier te plaatsen.

Een blijvende herinnering

Wanneer het moeilijkste moment aanbreekt, willen wij u helpen om op een mooie manier afscheid te nemen van uw Basset Hound. Met meer dan 90 verschillende urnen voor diverse hondenrassen, bieden wij een persoonlijke en liefdevolle manier om de herinnering aan uw huisdier levend te houden.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw urn te personaliseren en een blijvende herinnering te creëren voor uw geliefde Basset Hound. Uw liefde verdient een speciaal plekje!

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte