Bavarian Mountain Hound urn met gravure en hondensculptuur, handgemaakt

 209,95

Persoonlijke hondenurn met sculptuur en gegraveerde naam, datum en citaat. Deze handgemaakte houten urn is een eerbetoon aan uw geliefde viervoeter, met een realistische bronzen beeldje dat met zorg is vervaardigd. Geef ons de naam van uw huisdier en de data van geboorte en overlijden, en wij personaliseren uw urn met een unieke boodschap. De urn is gemaakt van duurzaam berkenhout en heeft een elegante sluiting met een gouden plaat voor de gravure. Met een tijdloos ontwerp en een afwerking die krassen op meubels voorkomt, is deze urn een prachtige manier om de herinnering aan uw trouwe vriend te bewaren. Laat uw liefde voor altijd voortleven met deze unieke gedenkplek.

High Price Product Image
Bavarian Mountain Hound urn met gravure en hondensculptuur, handgemaakt  209,95

Neem een eerbetoon aan uw geliefde Bavarian Mountain Hound met onze handgemaakte urn, compleet met een prachtige hondensculptuur en persoonlijke gravure. Deze urn biedt een unieke manier om de herinnering aan uw trouwe viervoeter te bewaren.

Handgemaakte urn van hoogwaardig berkenhout

Onze urn is vervaardigd uit duurzaam berkenhout, wat zorgt voor een lange levensduur en een elegante uitstraling. De urn is voorzien van een stijlvolle sluiting en een goudkleurig plaatje met zwarte gravure, perfect voor het vereeuwigen van de naam en data van uw hond.

Persoonlijke gravure voor een uniek eerbetoon

U kunt de urn personaliseren met de naam van uw Bavarian Mountain Hound, evenals de geboortedatum en datum van overlijden. Daarnaast is er ruimte voor een persoonlijke herinnering of citaat, zodat u een uniek eerbetoon kunt creƫren dat de band met uw huisdier weerspiegelt.

Realistische hondensculptuur van koudgegoten brons

De bijgeleverde hondensculptuur is handgemaakt van koudgegoten brons, wat zorgt voor een realistische uitstraling en een prachtige afwerking. De sculptuur is met veel aandacht voor detail vervaardigd, zodat de unieke kenmerken van uw Bavarian Mountain Hound perfect tot hun recht komen.

Afmetingen en gebruik

De externe afmetingen van de urn zijn 16x16x11 cm, terwijl de interne afmetingen 14x14x8 cm zijn. Wees voorzichtig bij het openen van de urn, aangezien de sculptuur zwaarder is dan de urn zelf. Dit zorgt ervoor dat u de sculptuur goed vasthoudt om schade te voorkomen.

Een blijvende herinnering

Deze op maat gemaakte urn is niet alleen een prachtige manier om uw huisdier te herdenken, maar ook een blijvende herinnering aan de liefde die u voor uw Bavarian Mountain Hound had. Laat ons u helpen om een persoonlijk eerbetoon te creƫren dat de herinnering aan uw trouwe vriend levend houdt.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw urn te personaliseren en een prachtig aandenken te creƫren voor uw geliefde hond!

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte