Handgemaakte urn met gravure en sculptuur van Pembroke Welsh Corgi

 209,95

Persoonlijke hondenurn met sculptuur en gegraveerde naam, datum en citaat. Deze handgemaakte houten urn is een eerbetoon aan uw geliefde viervoeter, gepersonaliseerd met een unieke boodschap, naam en levensdata. De realistische figuren zijn vervaardigd uit koudgegoten brons, met oog voor detail en karakteristieke kenmerken van uw hond. Geef ons de gegevens door en wij creëren een blijvende herinnering. De urn is gemaakt van duurzaam berkenhout en heeft een elegante sluiting met een gouden plaatje. Een tijdloos ontwerp dat de liefde voor uw huisdier voor altijd vastlegt. Let op: de sculptuur is zwaar, dus wees voorzichtig bij het openen.

High Price Product Image
Handgemaakte urn met gravure en sculptuur van Pembroke Welsh Corgi  209,95

Neem een eerbetoon aan uw geliefde Pembroke Welsh Corgi met onze handgemaakte urn, voorzien van een prachtige gravure en een gedetailleerde sculptuur. Deze urn biedt een unieke manier om de herinnering aan uw trouwe viervoeter te eren.

Handgemaakte urn van hoogwaardige materialen

Onze urn is vervaardigd uit duurzaam berkenhout, wat zorgt voor een lange levensduur. De urn is elegant afgewerkt met een gouden plaat waarop de naam, geboortedatum en overlijdensdatum van uw huisdier kunnen worden gegraveerd. De urn heeft een stijlvolle sluiting en is aan de onderkant voorzien van vilten ringen om krassen op uw meubels te voorkomen.

Realistische sculptuur van uw Pembroke Welsh Corgi

De figuur van uw Pembroke Welsh Corgi is gemaakt van koudgegoten brons, wat zorgt voor een realistische uitstraling en een hoge duurzaamheid. Deze handgemaakte sculptuur is met veel aandacht voor detail vervaardigd, zodat de unieke kenmerken van uw hond perfect tot uiting komen.

Personalisatie voor een uniek eerbetoon

Wij bieden de mogelijkheid om de urn volledig te personaliseren. Stuur ons de naam van uw huisdier, evenals de geboortedatum en overlijdensdatum, en wij zorgen ervoor dat deze informatie prachtig wordt gegraveerd. U kunt ook een persoonlijke gedenkzin toevoegen om het eerbetoon nog specialer te maken.

Afmetingen van de urn

De externe afmetingen van de urn zijn 16x16x11 cm, terwijl de interne afmetingen 14x14x8 cm zijn. Dit biedt voldoende ruimte voor de as van uw huisdier, terwijl de urn compact en gemakkelijk te plaatsen is.

Een blijvende herinnering

Wanneer het moeilijkste moment aanbreekt, willen wij u helpen om op een mooie manier afscheid te nemen van uw Pembroke Welsh Corgi. Deze handgemaakte urn is niet alleen een plek voor de as, maar ook een blijvende herinnering aan de liefde die u voor uw huisdier had.

Wacht niet langer en geef uw geliefde huisdier het eerbetoon dat hij of zij verdient. Bestel vandaag nog uw handgemaakte urn met gravure en sculptuur!

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte