Urn met gravure en sculptuur van een Draadhaar Teckel, handgemaakt.

 209,95

Persoonlijke hondenurn met sculptuur en gegraveerde naam, datum en citaat. Deze handgemaakte houten urn is een eerbetoon aan uw geliefde viervoeter, gepersonaliseerd met een unieke boodschap, naam en data. De realistische figuren zijn vervaardigd uit koudgegoten brons, met oog voor detail en karakteristieke kenmerken van uw hond. Geef ons de gegevens door en wij creëren een blijvende herinnering. De urn is gemaakt van duurzaam berkenhout en heeft een elegante sluiting met een gouden plaatje. Een tijdloos ontwerp dat de liefde voor uw huisdier voor altijd vastlegt. We zorgen ervoor dat uw bestelling snel en veilig bij u aankomt.

High Price Product Image
Urn met gravure en sculptuur van een Draadhaar Teckel, handgemaakt.  209,95

Neem een eerbetoon aan uw geliefde Draadhaar Teckel met onze handgemaakte urn, voorzien van een prachtige sculptuur en persoonlijke gravure. Deze urn biedt een stijlvolle en respectvolle manier om de herinneringen aan uw trouwe viervoeter te bewaren.

Handgemaakte urn van hoogwaardige materialen

Onze urn is vervaardigd uit duurzaam berkenhout, wat zorgt voor een lange levensduur. De urn is elegant afgewerkt met een gouden plaat waarop de naam, geboortedatum en overlijdensdatum van uw Draadhaar Teckel kunnen worden gegraveerd. De urn is niet alleen functioneel, maar ook een prachtig decoratief item dat een speciale plek in uw huis kan innemen.

Realistische sculptuur van uw Draadhaar Teckel

De figuur van uw Draadhaar Teckel is gemaakt van koudgegoten brons, wat zorgt voor een realistische uitstraling en een hoge duurzaamheid. Elke sculptuur is met veel aandacht voor detail handgemaakt, zodat de unieke kenmerken van uw hond perfect worden vastgelegd.

Personalisatie voor een uniek eerbetoon

Wij bieden de mogelijkheid om de urn volledig te personaliseren. Stuur ons de naam van uw Draadhaar Teckel, evenals de geboortedatum en overlijdensdatum, en wij zorgen voor een mooie gravure. U kunt ook een persoonlijke herinneringszin toevoegen die voor u betekenisvol is.

Afmetingen en gebruiksaanwijzing

De externe afmetingen van de urn zijn 16x16x11 cm, terwijl de interne afmetingen 14x14x8 cm zijn. Wees voorzichtig bij het openen van de urn, aangezien de sculptuur zwaarder is dan de urn zelf. Dit voorkomt schade aan de figuur.

Snelle levering en zorgvuldige verpakking

Wij zorgen ervoor dat uw bestelling snel en veilig bij u wordt afgeleverd via een koeriersdienst. De onderkant van de urn is voorzien van vilten ringen om krassen op uw meubels te voorkomen tijdens het transport.

Neem vandaag nog de stap om een blijvende herinnering aan uw Draadhaar Teckel te creëren. Bestel nu uw handgemaakte urn met gravure en sculptuur en geef uw geliefde huisdier het eerbetoon dat het verdient.

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte