Labrador Retriever urn met gravure en handgemaakte hondensculptuur

 209,95

Persoonlijke hondenurn met sculptuur en gegraveerde naam, datum en citaat. Deze handgemaakte houten urn is een eerbetoon aan uw geliefde viervoeter, gepersonaliseerd met een unieke boodschap, naam en data. De realistische figuren zijn vervaardigd uit koudgegoten brons, met oog voor detail en karakteristieke kenmerken van uw hond. Geef ons de gegevens door en wij creëren een blijvende herinnering. De urn is gemaakt van duurzaam berkenhout en heeft een elegante sluiting met een gouden plaatje. Een tijdloos ontwerp dat de liefde voor uw huisdier voor altijd vastlegt. We zorgen ervoor dat uw pakket snel en veilig bij u aankomt.

High Price Product Image
Labrador Retriever urn met gravure en handgemaakte hondensculptuur  209,95

Neem afscheid van uw geliefde Labrador Retriever met onze unieke urn, compleet met een handgemaakte hondensculptuur en een persoonlijke gravure. Deze urn biedt een stijlvolle en liefdevolle manier om de herinneringen aan uw trouwe viervoeter te bewaren.

Handgemaakte houten urn

Onze urn is vervaardigd uit hoogwaardig berkenhout, wat zorgt voor een duurzame en langdurige herinnering aan uw huisdier. De urn is elegant afgewerkt met een gouden plaat waarop de naam, geboortedatum en overlijdensdatum van uw Labrador Retriever kunnen worden gegraveerd. Dit maakt het een persoonlijk en uniek aandenken.

Realistische hondensculptuur

De bijgeleverde hondensculptuur is gemaakt van koudgegoten brons en is met veel aandacht voor detail handgemaakt. De sculptuur weerspiegelt de kenmerkende eigenschappen van uw Labrador Retriever, waardoor het een prachtig eerbetoon is aan uw trouwe vriend.

Personalisatie en afmetingen

U kunt de urn personaliseren door ons de naam van uw hond, evenals de geboortedatum en overlijdensdatum door te geven. Ook kunt u een persoonlijke gedenkzin toevoegen. De externe afmetingen van de urn zijn 16x16x11 cm, terwijl de interne afmetingen 14x14x8 cm zijn. Dit biedt voldoende ruimte voor de as van uw huisdier.

Veiligheid en verzending

Let op bij het openen van de urn; de sculptuur is zwaarder dan de urn zelf. Zorg ervoor dat u de sculptuur goed vasthoudt om schade te voorkomen. Al onze bestellingen worden snel verzonden via een koeriersdienst, zodat u uw urn zo snel mogelijk in huis heeft.

Een blijvende herinnering

Deze op maat gemaakte urn is niet alleen een eerbetoon aan uw Labrador Retriever, maar ook een manier om uw liefde voor altijd te bewaren. Het klassieke ontwerp van de urn maakt het een tijdloos stuk dat een speciale plek in uw huis zal innemen.

Neem vandaag nog de stap om een persoonlijke urn voor uw geliefde huisdier te bestellen. Geef ons de details door en creëer een blijvende herinnering aan uw trouwe vriend!

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte