Urn met gravure en sculptuur van een Bernhardiner hond

 209,95

Persoonlijke hondenurn met sculptuur en gegraveerde naam, datum en citaat. Deze handgemaakte houten urn is een eerbetoon aan uw geliefde viervoeter, gepersonaliseerd met een unieke boodschap, naam en data. De realistische figuren zijn vervaardigd uit koudgegoten brons, met oog voor detail en karakteristieke kenmerken van uw hond. Geef ons de gegevens door en wij creëren een blijvende herinnering. De urn is gemaakt van duurzaam berkenhout en heeft een elegante sluiting met een gouden plaatje. Met een tijdloos ontwerp is deze urn een prachtig aandenken dat uw liefde voor altijd zal uitstralen.

High Price Product Image
Urn met gravure en sculptuur van een Bernhardiner hond  209,95

Neem afscheid van uw geliefde Bernhardiner met onze prachtige urn, speciaal ontworpen om de herinnering aan uw trouwe viervoeter te eren. Deze urn is niet alleen een plek voor de as van uw huisdier, maar ook een kunstwerk dat de unieke kenmerken van uw hond vastlegt.

Handgemaakte urn van hoogwaardige materialen

Onze urn is vervaardigd uit duurzaam berkenhout, wat zorgt voor een lange levensduur. De urn is afgewerkt met een elegante sluiting en een goudkleurig plaatje met zwarte gravure, waarop de naam, geboortedatum en overlijdensdatum van uw Bernhardiner kunnen worden gegraveerd.

Realistische sculptuur van uw Bernhardiner

De figuur van uw hond is gemaakt van koudgegoten brons, wat zorgt voor een realistische uitstraling en een hoge duurzaamheid. Elke sculptuur is met grote aandacht voor detail handgemaakt, zodat de unieke kenmerken van uw Bernhardiner perfect worden vastgelegd.

Personalisatie voor een unieke herinnering

Wij bieden de mogelijkheid om de urn te personaliseren. Stuur ons de naam van uw huisdier, de geboortedatum en de overlijdensdatum, en wij zorgen voor een prachtige gravure. U kunt ook een persoonlijke gedenkzin toevoegen om de urn nog specialer te maken.

Afmetingen van de urn

De externe afmetingen van de urn zijn 16x16x11 cm, terwijl de interne afmetingen 14x14x8 cm zijn. Dit biedt voldoende ruimte voor de as van uw geliefde hond. Let op: de sculptuur is zwaarder dan de urn zelf, dus wees voorzichtig bij het openen.

Een tijdloos aandenken

De klassieke stijl van de urn maakt het een tijdloos aandenken aan uw Bernhardiner. Met de felt ringen aan de onderkant van de urn voorkomt u krassen op uw meubels tijdens het transport.

Wanneer het moeilijkste moment aanbreekt, staan wij voor u klaar om u te helpen bij het afscheid nemen van uw trouwe vriend. Creëer een blijvende herinnering met onze unieke urn voor uw Bernhardiner. Bestel vandaag nog en geef uw huisdier een eerbetoon dat de liefde voor altijd zal vastleggen.

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte