Elegante urn voor de as van een Dobermann met beeldje

 194,95

Voor wie op zoek is naar een elegante en klassieke urn voor de as van een geliefde viervoeter, is deze unieke urn met een realistische hondenstandbeeld een perfecte keuze. Handgemaakt van berkenhout, versierd met esthetische kransen, vormt het standbeeld het stralende middelpunt. De urn heeft handige messing handgrepen en een afneembaar deksel. Onze kunstzinnige art deco standbeelden, vervaardigd door een Poolse kunstenaar, zijn van uitzonderlijke precisie en detail. Gemaakt van koud brons, zijn ze duurzaam en prachtig gepresenteerd. Deze combinatie van hout en een uniek standbeeld biedt een bijzondere elegantie en creëert een prachtig rustplaats voor uw huisdier. Geschikt voor huisdieren tot 95 kg.

High Price Product Image
Elegante urn voor de as van een Dobermann met beeldje  194,95

Verlies van een geliefde viervoeter is een ingrijpende gebeurtenis. Het is belangrijk om een waardige en elegante plek te creëren voor de as van uw Dobermann. Deze unieke urn, versierd met een realistisch beeldje van een Dobermann, biedt een prachtig eerbetoon aan uw trouwe vriend.

Elegante urn van hoogwaardige materialen

Deze urn is met zorg handgemaakt van massief berkenhout en is versierd met esthetische kransen. Het middelpunt van de urn is een prachtig beeldje dat de kenmerken van de Dobermann perfect weergeeft. Dit beeldje is stevig bevestigd aan een afneembare deksel, waardoor de urn zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is.

Vakkundig vervaardigd beeldje

Onze kunstzinnige art deco-stijl beeldjes zijn met de hand vervaardigd door een Poolse kunstenaar. De uitzonderlijke precisie en aandacht voor detail zorgen ervoor dat de unieke eigenschappen van het ras perfect worden gereproduceerd. Het beeldje is gemaakt van koud brons, wat zorgt voor een duurzame en prachtige uitstraling.

Afmetingen en capaciteit

De externe afmetingen van de urn zijn 21 x 29 x 22 cm, terwijl de interne afmetingen 14 x 21 x 15,5 cm bedragen. Deze urn heeft voldoende capaciteit voor huisdieren met een gewicht tot 95 kg. U kunt de afmetingen van de urn en het beeldje bekijken in de bijgevoegde foto’s.

Een waardige rustplaats

De combinatie van het warme berkenhout en het unieke beeldje voegt een uitzonderlijke elegantie toe aan deze urn. Het creëert een prachtige en respectvolle laatste rustplaats voor uw Dobermann, waar u met liefde aan terug kunt denken.

Geef uw geliefde huisdier de eer die het verdient met deze elegante urn. Bestel vandaag nog en creëer een blijvende herinnering aan uw trouwe vriend!

Extra informatie

Ras

Kleur

Patroon

Uitvoeringstechniek

Materiaal

Personalisatie

Gewicht

Hoogte

Breedte

Lengte